fbpx
Рівненський плавець їде на Олімпіаду

Рівненський плавець їде на Олімпіаду

Діліться інформацією з друзями:

Спортивне подружжя Романчуків представлятиме Україну на Олімпіаді. Плавець Михайло Романчук, який починав свою кар’єру у Рівному. Та його дружина легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

Роман та Марина відомі своїми спортивними досягненнями. Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики БЕХ-РОМАНЧУК Марина Олександрівна в потрійному стрибку (легка атлетика). Заслужений майстер спорту України з плавання РОМАНЧУК Михайло Михайлович в плаванні (800 м 1500 м вільним стилем). Цього року вони разом представлятимуть Україну на Олімпійських іграх ХХХIII у Парижі (Французька республіка). Спортивні змагання розпочнуться 26 липня та триватимуть до 11 серпня. Повідомляє Хмельницька ОДА.

Спортивну кар’єру Михайло розпочав у рідному місті Рівне. Після одруження з Мариною, продовжив тренування у Хмельницьку. пара відома не тільки спортивними досягненнями, а й активною громадянською та соціальною позицією.

Михайло Романчук виграв кваліфікацію у запливі на 800 метрів

Марина Бех-Романчук здобула золото Європи (ВІДЕО)

Загалом Україну представлятимуть 140 спортсменів у 26-ти з 32-х дисциплін, які входять в програму Олімпійських ігор: бадмінтон, бокс, вільна та греко-римська боротьба, брейкінг, важка атлетика, велосипедний спорт (маунтенбайк і шосе), веслувальний слалом, академічне веслування та веслування на байдарках і каное, спортивна гімнастика, художня гімнастика, дзюдо, легка атлетика, артистичне плавання, плавання, скелелазіння, стрибки у воду, стрільба з лука, стендова стрільба, кульова стрільба, сучасне п’ятиборство, теніс, настільний теніс, фехтування та футбол. Спортивне подружжя Романчуків представлятиме Україну на Олімпіаді.

  • Навіщо вовки виють?
    Виття чітко демонструє статус вовка у зграї, як і забезпечує комунікацію між особинами на довгих дистанціях. Вовки живуть сімейними групами – зграями. Кожна зграя займає і контролює велику мисливську ділянку, тому члени зграї мають бути завжди в контакті один з…