fbpx
“Олімпійське літо” триває у санаторії на Рівненщині

“Олімпійське літо” триває у санаторії на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

“Олімпійське літо» в «Горині». Змагання відбулися на базі санаторію «Горинь», а їх учасниками стали внутрішньо переміщені особи, які тимчасово тут проживають.

В селищі Степань працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділення НОК України в Рівненській області провели фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо». Змагання відбулися на базі санаторію «Горинь», а їх учасниками стали внутрішньо переміщені особи, які тимчасово тут проживають.

Про це повідомляє пресслужба Спорт для всіх Рівненщини.

В програмі заходу на учасників очікували індивідуальні спортивні конкурси. Кожен мав змогу випробувати себе у накиданні кілець на спеціальні конуси, набиванні м’яча для настільного тенісу, обертанні гімнастичного обруча та інших. Всі учасники хотіли показати все, на що здатні, аби здобути перемогу і отримати призи. Таким чином, заряд бадьорості і хороший настрій для дітей було цілком забезпечено.

По завершенню заходу “Олімпійське літо» в «Горині» учасники були відзначені спортивними нагородами від організаторів та подарунками від благодійного фонду «Рокада».

  • Навіщо вовки виють?
    Виття чітко демонструє статус вовка у зграї, як і забезпечує комунікацію між особинами на довгих дистанціях. Вовки живуть сімейними групами – зграями. Кожна зграя займає і контролює велику мисливську ділянку, тому члени зграї мають бути завжди в контакті один з…