fbpx
Бронзу на чемпіонаті Європи з Ґо здобула юна рівнянка

Бронзу на чемпіонаті Європи з Ґо здобула юна рівнянка

Діліться інформацією з друзями:

Олеся Малко — бронзова призерка чемпіонату Європи з Ґо. Ця гра досить популярна у Рівному, зокрема і серед молоді, які відвідують ПДМ.

Цими вихідними(14,15,вересня) у словацькій Братиславі під акомпанемент злив і штормового вітру відбувся Чемпіонат Європи з Ґо серед жінок.
В напруженій боротьбі зі спортсменками 10 країн, перемігши в 4 партіях з 5 бронзу EuroGoWomen 24 здобула вихованка школи інтелектуальних видів спорту Рівненського ПДМ Олеся Малко.

Лише додаткові показники не дали змоги Олесі стати віцечемпіонка. Вперше в історії України на подіум EuroGoWomen зійшла наша спортсменка.
Боротьба триває.

Олесі всього 16 років. Вона учениця Рівненського Обласного наукового ліцею. Майстер спорту України з ґо, також захоплюється танцями. Бути продуктивною то її кредо.

“Тупо гаяти час — тупо. Якщо взявся за щось – роби.”

Багаторазова чемпіонка та призер чемпіонатів України в категорії до 12 і 16 років. Чемпіонка України серед жінок 2022 і 2023. Чемпіон України в командному заліку в складі рівненської команди 2018, та Бундесліги двох останніх сезонів. Неодноразова учасниця юнацьких чемпіонатів світу і європи. Бронза ЮЧЄ 2023.

У Братиславі програла суперниці на 4 ранги вище, нав’язавши боротьбу в першій половині партії. Всі інші партії виграла під здачу, навіть і у сильніших суперниць. Відчувала сили стати другою, лише особливості турнірної сітки не дозволили зустрітися в очній боротьбі зі срібним призером. Олеся Малко – бронзова призерка чемпіонату Європи з Ґо.

  • Керівництво інституту в Києві допомагало рф відновлювати НПЗ
    Служба безпеки викрила керівний склад провідного науково-дослідного та проєктного інституту нафтового профілю у Києві на співпраці з рф. Вони допомагали відновлювати російські нафтопереробні заводи після атак українських дронів Серед затриманих – голова правління, двоє очільників спеціалізованих відділів, а також головний…

Читайте також: Вже 18 виробників Рівненщини доєдналися до програми «Національний кешбек»