fbpx

Нічия в Рівному, яка не внесла кардинальних змін до турнірної таблиці УПЛ

Діліться інформацією з друзями:

На чудово підготовленому газоні стадіону «Авангард»(сніг чистили з самого ранечку) у черговому турі Української прем’єр-ліги зустрілися команди, які однаково невдало розпочали весняну частину чемпіонату України. «Верес» поступився «Чорноморцю» (1:3), полтавська «Ворскла» – «Зорі» (2:3), виграючи по ходу матчу 2:0.

Тому командам не залишалося нічого іншого, як спробувати реабілітуватися перед своїми вболівальниками. І гра розпочалася жваво. Щоправда, на полі домінували гості, які затиснули господарів на їхній половині поля. І середині тайму «Ворскла забила у доволі суперечливому епізоді: албанець Таулент Сефері скористався фланговою передачею, коли м’яч, найімовірніше залишив межі поля.  Та свисток арбітра Юрія Іванова мовчав і нападник гостей «закрутив» шкіряну кулю у ворота Богдана Когута.

Практично одразу ж «Верес» міг зрівнювати рахунок – Геннадій Пасіч «втік» від  свого опікуна, відпасував на вільного Миколу Гайдучика, але той не влучив у порожні ворота.

До перерви ситуація в грі і рахунок не змінилися. Та розпочався другий тайм – і «Верес» відігрався. Не без допомоги полтавців, адже після подачі рівнян зі штрафного Василь  Кравець «зрізав» м’яч у власні ворота.

А на 60-й хвилині рівняни таки вийшли вперед. Знову  Пасіч втік лівим флангом і перепасував на Гайдучика. І Микола вже тут зробив усе так як належить – випередив голкіпера полтавців Павла Ісенка і відправив м’яч у сітку.

Господарі продовжували атакувати, але «нарвалися» на гол у свої ворота. Дмитро Кльоц «завалив» Артема +Челядіна у власному штрафному майданчику, а пенальті бездоганно виконав Сефері.

Здавалося, за ті кілька хвилин до фінального свистка команди вже нічого не змінять. Проте вже у доданий час арбітр призначив ще один пенальті – цього разу вже у ворота «Ворскли». Кльоц не зумів перехитрити Ісенка, однак захисники знову порушили правила. І суддя знову вказав на позначку. І знову голкіпер не дав забити – цього разу парирувавши удар Семена Вовченка.

Отож, нічия – 2:2, яка не внесла якихось кардинальних змін до турнірної таблиці УПЛ – у «Ворскли» 19 очок і дев’ята сходинка, «Верес» з 18-ма пунктами — одинадцятий.

Читайте також: На власне весілля наречений добирався на танку