fbpx
Нагороди.

На Рівненщині пройшов Відкритий чемпіонат з кікбоксингу WAKO

Діліться інформацією з друзями:

З 15-17 березня наше місто приймало Відкритий Чемпіонат Рівненської області з кікбоксингу WAKO (діти-дорослі). Традиційно ГО «Рівне Разом» виступило партнером спортивного свята.

У змаганнях взяло участь 248 спортсменів з Тернопільської, Хмельницької та Рівненської областей.

Кольори нашої області захищало дванадцять бійцівських клубів.

За три дні змагань шанувальники мали змогу переглянути 212 боїв на ринзі та татамі.

Як розповів голова Рівненської міської федерації з кікбоксингу WAKO Роман Кроль:

«Даний чемпіонат мав свої особливості. Його можна назвати «Фестивалем бойових мистецтв пам‘яті наших загиблих Воїнів-спортсменів». У суботу на базі Академії бойових мистецтв «Легіон» паралельно проводились відкриті спаринги з боксу. Віце-президент Рівненської федерації кікбоксингу WAKO Микола Поленчук вручив урочисті відзнаки родинам загиблих Воїнів».

Роман Кроль також зазначає, що з початком нового спортивного сезону старшим тренером татамі-дисциплін збірної Рівненської області є представник зі Здолбунова Іван Нечипорук.

Також в цьому році одноголосним колективним рішенням учасників Рівненської Президії Старшим тренером рингових дисциплін обласної збірної з кікбоксингу WAKO визнано Заслуженого майстра спорту Ігоря Гуцалюка.

Окрім того, з‘являються нові категорійні судді та загалом кікбоксинг WAKO, завдяки постійним партнерам розвивається та наближає нашу спільну мрію – зробити Рівне спортивним магнітом України та світу в цілому.

За результатами триденних змагань:

  • перше командне місце за рівненською ДЮСШ 5.
  • друге місце отримали вихованці Здолбунова.
  • третє місце поїхало до Нетішина.

Читайте також: Наймолодший журналіст України взяв інтерв’ю в очільника Рівного