fbpx

На Рівненщині фінішує “Олімпійське літо”

Діліться інформацією з друзями:

Рівненщина  активно долучилась до організації оздоровлення дітей, включаючи всі можливі формати в сьогоднішніх умовах.

Денні табори стали, мабуть, основною формою роботи з дітьми. І, звичайно, спортивні змагання під назвою «Олімпійське літо» стали невід’ємною їх складовою. Саме «Олімпійське», тому що воно покликане викликати в дітей інтерес до активного відпочинку, здорового способу життя, олімпійських цінностей та ідеалів спорту. 

Завершаючи літній сезон цих змагань, його організатори – комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області завітали до вихованців табору дитячих можливостей «Savvy Nation». А імпровізованим спортивним майданчиком для них стала територія комунального закладу «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Рівненської обласної ради.

Старти відбувались одразу на трьох дистанціях. Юні спортсмени не лише демонстрували досить хороші результати в кожній естафеті, а й робили це майже без порушень правил, добре володіючи різноманітним спортивним інвентарем. Звичайно, що не залежно від здобутого місця, всі учасники отримали масу позитивних емоцій, радості і змогли хоч на трішки відволіктись та зануритися у вир спортивної боротьби.

Впевнені, що наступний сезон «Олімпійського літа-2023» проходитиме у звичному форматі, вже у мирній і незалежній Україні. Тримаймо стрій та підтримуємо ЗСУ.

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”