fbpx
Український плавець відмовився від спільного фото з росіянином

Український плавець відмовився від спільного фото з росіянином

Діліться інформацією з друзями:

На паралімпіаді у Парижі виступають росіяни під нейтральним прапором. Українець Олександр Комаров відмовився стати поруч з ним на фото.

Бронзовий призер Паралімпіади у Парижі 36-річний український плавець Олександр Комаров відмовився фотографуватись разом із росіянином після церемонії нагородження у п’ятницю, 30 серпня.

Про це повідомляють журналісти.

Олександр Комаров прийшов третім у плаванні у класі S5 на дистанції 200 метрів та отримав бронзову медаль Паралімпіади. Українець привітав з перемогою італійського колегу Франческо Боччардо, який отримав золоту медаль. Але сказав, що змушений стати на відстані, оскільки Кіріл Пульвєр, який на Паралімпіаді виступає під нейтральним прапором, представляє російську федерацію. Після цього Комаров від’їхав на візку приблизно на метр від росіянина й італійця. Загалом українська паралімпійська команда на іграх у Парижі виборола уже п’ять медалей.

На паралімпіаді у Парижі виступають росіяни під нейтральним прапором. Але вони не перестають бути представниками країни-агресора.

Фото: Getty Images

  • Три села перейменували на Рівненщині
    На Рівненщині, у Дубенському районі, декомунізували та дерусифікували три села. 19 вересня Верховна Рада України підтримала пропозиції органів місцевого самоврядування та рекомендації Український інститут національної пам’яті, а також Національної комісії зі стандартів державної мови щодо перейменування окремих населених пунктів, назви…

Читайте також: 5 спортсменів з Рівненщини візьмуть участь в Паралімпійських іграх