fbpx

Гра у бадмінтон на Рівненщині гарантує здоров’я та хороший настрій

Діліться інформацією з друзями:

Якщо ви у роздумах в якому спорті себе випробувати, то порадимо бадмінтон. Адже, ця гра має величезну кількість переваг! Вона однаково корисна як для дітей, так і для дорослих.

Грати можна не лише в спортивних залах чи на спеціальних майданчиках, а навіть просто вийшовши на подвір’я чи в парк, але при умові безвітряної погоди. Інвентар для гри відносно недорогий та підходить будь-яка спортивна форма, головне, щоб зручна та безпечна. КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з відділенням НОК України в Рівненській області запропонували всім шанувальникам бадмінтону взяти участь у конкурсі «Спортивні рекорди». За його умовами учасники мали всього 30 секунд щоб продемонструвати здібності з передачі волана ракетками. Перемогу здобули Андрій та Сергій Пелехи з Рівного, які вже не вперше беруть активну участь та перемагають у наших конкурсах.

Хоча вони і не здолали попередній рекорд – 52 передачі, але результат у 44 передачі допомогли їм вийти цього разу на найвищу сходинку п’єдесталу. На них, та призерів вже очікують сувеніри від організаторів та приємний сюрприз від Федерації бадмінтону Рівненської області.

Грайте в бадмінтон і забудьте що таке проблеми зі здоровqям і поганий настрій.

Пресслужба “Спорт для всіх”