fbpx
«Кардинал» зазнає поразки від «Атлетик футзал» і чекає на результати інших груп

«Кардинал» зазнає поразки від «Атлетик футзал» і чекає на результати інших груп

Діліться інформацією з друзями:

У Рівному фінішував груповий турнір (група А) «Кубку нескорених» з футзалу.  В останньому своєму поєдинку МФК «Кардинал-Рівне» поступився дебютанту Екстра-ліги, дніпровському клубу «Атлетик футзал» – 0:3.

Команда Євгена Ланка на цей матч виходили, займаючи друге місце у своїй групі. Навіть нічия гарантувала б рівнянам продовження боротьби у турнірі.

Гру команди розпочали обережно. Та вже на п’ятій хвилині дніпряни організували швидку атаку і Давид Калашник реалізував вихід сам на сам із Дмитром Дяченком. Ще за сім хвилин той же Калашник вже з лівого флангу асистував Едуарду Нагорному – 0:2.

Господарі більше контролювати м’яч, але забити ніяк не вдавалося. Натомість Едуард Нагорний у другому таймі оформив «дубль». Отож, 0:3 – поразка рівнян, яка поставила чимало запитань до їхньої гри.

Попри зайняте третє місце, «Кардинал-Рівне» має ще  шанс на прохід в “Золоту вісімку”, яка розіграє Кубок. Але для цього потрібно, щоб матчі в інших групах (Б і В) завершилися з вигідними для рівнянам результатами.

А перше місце у «рівненській» групі зайняла «Енергія» (7 очок), друге  – «Атлетик футзал» (4). Рівняни поступилися Енергії – 1:4.

Читайте також: У тролейбусі Рівного читатимуть вірші