fbpx
«Кардинал-2-Авангард» розпочав сезон із перемоги

«Кардинал-2-Авангард» розпочав сезон із перемоги

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 19 жовтня, трьома матчами розпочався сезон 2024/25 в українській футзальній Першій лізі. І один з поєдинків відбувся у Рівному. 

Тут місцевий «Хімік-Танчик» у результативному матчі поступився одеському «Тайр-Експерту» – 4:6. Програючи 1:5, підопічні Вадима Жака майже врятували матч, скоротивши відставання до одного влучного удару – 4:5. Але одеситам вдалося збільшити перевагу до двох м’ячів.

А в неділю у боротьбу вступив дубль рівненського «Кардинала» – команда «Кардинал-2-Авангард», який  впевнено обіграв дублерів львівського «ін.ІТ» у домашньому матчі – 3:1. Господарі вже до середини першого тайму перетворили ігрову перевагу на два голи – відзначилися Назар Коломис і Максим Горбулько.

Ще до перерви «Кардинал-2» міг доводити рахунок до розгромного, але спочатку львівський воротар відбив удар Максима Переходька з пенальті, а перед перервою Артем Мартиненко з дабл-пенальті пробив вище воріт. Щоправда, в середині другого тайму Данило Семенюк забив третій гол «Кардинала-2». Все, що зміг КІВС-«Ін.ІТ-2» – відіграти один м’яч.

Читайте також: Верес і Чорноморець розійшлися миром у напруженому поєдинку