fbpx
“Верес” здобуває першу домашню перемогу в сезоні

“Верес” здобуває першу домашню перемогу в сезоні

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський Верес здобув першу домашню перемогу у нинішньому чемпіонаті. У напруженому поєдинку він переміг луганську «Зорю».

Гра розпочалася під рясним дощем, поле звичайно було важкувате, хоча і добре всочувало вологу.

Команди почали гру активно але на восьмій хвилині помилка в захисті призвела до гола у ворота «Вереса». Відзначився Ігор Горбач, проте рівняни не знітилися і продовжували активно вести гру. І на 18-й хвилині їм вдалася чудова комбінація. Михайло Протасевич подав з правого флангу у центр штрафного майданчика, а там уже Марко Муральевич показав, що він вправний нападник. Тож він і забив перший гол, і гра пішла на зустрічних курсах. Щоправда, до перерви рахунок не змінився.

У перерві наставники “Вереса” зробили кілька вимушених замін, адже отримали пошкодження воротар Андрій Кожухар і захисник Михайло Протасевич. Згодом замінили і молодого Дмитра Годю.

Гра залишалася напруженою, і в один з моментів швидка атака “Вереса” призвела до голу. Яго Сіктейра зробив вдалу передачу на Луанна Кампуша, той пройшов кілька метрів і влучно пробив – 2:1. Надалі команди мали чимало шансів відзначитися, але рахунок так і залишився 2:1.

Отож, друга перемога в сезоні Вереса і перша домашня.

Читайте також: «Мадлені» найтяжче було подолати страх невідомості