fbpx
«Верес» у напруженому матчі поступився столичному «Динамо»

«Верес» у напруженому матчі поступився столичному «Динамо»

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» зазнав поразки від столичного «Динамо». На майже повністю заповненому «Авангарді» у бойовому матчі –  1:2.

До Рівного «Динамо» приїхало після прикрої нічиєю у Любліні від «Рейнджерса». І, маючи на увазі швидкий повторний матч з шотландцями, Олександр Шовковський виставив напівосновний склад. Але й той у першому таймі «возив» рівнян. І що кияни забили лише два голи – це заслуга воротаря і захисту «Вереса», які працювали з повною віддачею.

Перший удар по м’ячу в поєдинку «Вереса» та «Динамо» зробила сестра нашого захисника Кості «Стамбула» Юзвюка – Настя.

Вже на 15-ій хвилині лідер киян Микола Шапаренка скористався пасом Владислава Кабаєва технічним ударом перекинув м’яча через воротаря. Практично одразу він же міг оформити «дубль», але не влучив у площину воріт з декількох  метрів.

Не забив сам – допоміг товаришу. Вже перед перервою Микола Шапаренко класно перепасував м’яча вільному Віталію Буяльському і той пробив невідпорно – 0:2.

Дебют другого тайму знову пройшов під диктовку «динамівців», але потроху рівняни почали все частіше загрожувати воротам гостей. І в один з моментів помилився голкіпер «Динамо» Руслан Нещерет. Він, вибиваючи м’яча подалі від своїх воріт, влучив ним у Владислава Шарая. Рикошет –  і м’яч  влетів у сітку столичних воріт – 1:2.

«Верес» за підтримки трибун кинувся рятувати гру. Олег Шандрук навіть випустив новачка, бразильця Луана, для якого цей матч став дебютом. Останні десять хвилин третім суперником стала злива, однак вона не завадила атакам рівнян.

І наприкінці гри навала «Вереса» мало що не закінчилася їхнім голом. Але Руслан Нещерет виправився за безглуздий гол у свої ворота – вже у компенсований час він у неймовірному стрибку парирував удар Яго Сікейри!

Отож, кияни відстояли перемогу – 2:1.

Наступний матч чемпіонату України «Верес» зіграє з «Кривбасом» – у неділю, 18 серпня. І знову у Рівному.

Читайте також: Користь та шкода від вживання кавуна