fbpx
Верес, як і в попередній грі пропускає чотири м’ячі 

Верес, як і в попередній грі пропускає чотири м’ячі 

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський “Верес” провів чергову, вже четверту контрольну гру у нинішньому міжсезонні. У Рівному команда приймала представника Першої ліги – тернопільську “Ниву”. Матч, як і попередній з «Поліссям», пройшов у форматі 4-х таймів по 30 хвилин.

І, як і в зустрічі з житомирянами, рівняни поступилися. Щоправда, пропустивши у свої ворота знову чотири м’ячі, на цей раз «Верес” забив уже двічі. За рахунку 0:3 на 53-ій хвилині красивий гол забив Дмитро Годя, а на 120-ій відзначився Семен Вовченко. Натомість у складі тернополян у нападі феєрив Андрій Різник – 24-річний  нападник оформив хет-трик. На 18-ій, 43-ій і 50-ій він тричі розчарував молодого воротаря рівнян Арсенія Коркодима. А ще один м’яч на рахунку Валентина Напуди.

Варто відзначити, що «Нива» організувала щільну оборону, натомість непогано контратакувала. Отож, 2:4 – поразка «Вереса».

Попереду у рівнян  – ще три контрольні матчі: з столичними «Оболонню», «Локомотивом» і ковалівським «Колосом», які відбудуться на футбольних полях суперників.

Читайте також: