fbpx
"Верес" поступився одному з лідерів прем’єр-ліги

“Верес” поступився одному з лідерів прем’єр-ліги

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» у черговому поєдинку прем’єр-ліги на домашньому полі поступився одному з лідерів турніру – криворізькому «Кривбасу».

Ініціативою у зустрічі прогнозовано володіли підопічні Юрія Вернидуба, які більше володіли м’ячем. Проте гострі моменти виникали біля воріт обох колективів. Рівняни за підтримки власних трибун іноді діяли небезпечніше за грізного суперника. На перших хвилинах хороша нагода була у Дмитра Шастала, однак “вересівцю” забракло точності при виконанні удару.

Проте у середині першого тайму “Кривбас” заволодів ініціативою та переважав за кількістю ударів. Але і рівненська команда при першій-ліпшій нагоді йшла в атаку.

А в кінцівці перших 45 хвилин трапився випадок, який суттєво вплинув на хід гри. В один з моментів Марко Мрвальєвич вже після свистка відмахнувся від Тимура Стецькова, який порушив на ньому правила. Арбітр зустрічі Роман Блавацький спочатку показав обом гравцям по жовтій картці, однак після перегляду відеоповтору цього моменту скасував “гірчичник” для Марко, натомість показав рівнянину червону картку.

Це вилучення докорінно змінило сценарій гри. Не пройшло і 10 хвилин другого тайму як “Кривбас” вийшов вперед. Фланговий простріл від Дібанго у свої ворота зрізав Олександр Кучеренко. Далі сценарій гри спростився для криворіжців – гості відверто «гасили» гру, грунтовно готуючи атаки.

Втім, в останні 15 хвилин зустрічі рівняни активізувалия та навіть створили кілька гострих моментів біля воріт суперника. Однак голом відзначився саме “Кривбас”. Причому – доволі курйозним. Голкіпер рівнян Євген Паст підсковзнувся на газоні, чим скористався Максим Луньов.

Отож, 2:0 – перемога криворізької команди.

Читайте також: Рівненські баскетболістки поборються за бронзу