fbpx
«Верес» дає бій чемпіону

«Верес» дає бій чемпіону

Діліться інформацією з друзями:

У черговому поєдинку чемпіонату України з футболу рівненський «Верес» приймав чинного чемпіона країни донецький «Шахтар».

Після невдалого матчу з «Інгульцем» коли рівняни врятувалась на останніх секундах мало хто вірив, що вересівці зможуть чинити гідний опір гостям.

Проте команда Шандрука змогла організувати надійну оборону і контратакувальні дії. Тому попри всі намагання донеччан рахунок на табло залишався нульовим. Час йшов, а на полі тривала рівна боротьба, хоча більше ігровою перевагою володіли гості.

Тим не менше, 0:0 рахунок першого тайму.

Після перерви тренери обох команд спробували змінити хід гри замінами. Проте це деякий час не давало жодних результатів.

Тим не менше на 63 хвилині суддя угледів порушення рівнян у штрафному майданчику і призначив одинадцятиметровий штрафний удар. Пенальті чітко виконав Георгій Судаков. 1:0 на користь «Шахтаря».

Здавалося, доля матчу вирішена адже окрилені успіхом гості спробували збільшити перевагу однак вони натрапили на гідний спротив господарів поля, які самовіддано боролися на кожному квадратному сантиметрі газону. І врешті-решт на 81 хвилині зуміли забити гол у ворота Дмитра Різника. Відзначився дальнім ударом Дмитро Кльоц 1:1 і інтрига в матчі закрутилася ще тугіше.

Суддя додав до основного часу 5 хвилин і обидві команди мали шанси збільшити рахунок. У рівнян стовідсоткову можливість втратив Луан Кампуш, який перехопив м’яч біля свого штрафного майданчика, пройшов з ним все поле, але в заключний момент підсковзнувся і не зумів пробити влучно. Рівнян також врятувала поперечина і самовіддяна гра Андрія Кожухара та захисників.

Отож, 1:1 бойова нічия рівненського «Вереса», яку гаряче вітали декілька тисяч глядачів.

У суботу 5 жовтня рівненський «Верес» приймає луганську «Зорю».

Читайте також: Орденом “За мужність” нагородили матроса Тараса Шевчука. Посмертно