fbpx
Наступний матч «Верес» зіграє із «Шахтарем»

Наступний матч «Верес» зіграє із «Шахтарем»

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 27-го вересня, рівненський «Верес» на власному полі зіграє із чинним чемпіоном України – донецьким «Шахтарем».

Матч восьмого туру чемпіонату VBET Української Прем’єр-ліги розпочнеться на стадіоні «Авангард» о 18:00. Квитки вже у продажу на клубному сайті, порталі ticketsbox та фірмовому наметі перед стадіоном.

Рівненський «Верес» та донецький «Шахтар» зустрічалися в офіційних матчах 17 разів. Абсолютна перевага на боці гірників – 14 перемог.

У минулому сезоні суперники грали тричі: дві гри у чемпіонаті та одна – у Кубку України. Два з трьох поєдинків ознаменувалися суперечливими рішеннями арбітрів. Матч на старті чемпіонату 2023/2024 запам’ятався скандальним голом авторства Миколи Матвієнка та арбітра Олександра Шандора, вилученням Артема Бондаренка і м’ячем Євгенія Шевченка – 1:1 у підсумку.

Після переконливої перемоги гірників у кубковому протистоянні – 3:0 суперники ще раз зустрілися у матчі чемпіонату. Той поєдинок, що відбувся у грудні минулого року, теж запам’ятався скандальним рішенням арбітрині Катерини Монзуль, яка навіть після перегляду VAR призначила пенальті у ворота «Вереса» після влучання м’яча у п’яту точку Євгенія Шевченка. Хоча той пенальті «Шахтар» не реалізував – все ж переміг з рахунком 2:0.

Свою єдину дотепер перемогу над «Шахтарем» рівняни здобули понад 30 років тому – у матчі Вищої ліги чемпіонату України у сезоні 1993/1994. 19-го вересня 1993 року на стадіоні «Авангард» господарі обіграли донеччан – 2:0. Голами за «Верес» відзначилися Денис Філімонов (з пенальті) і Олександр Паляниця.

Джерело: НК “Верес”

Читайте також: На підтримку нацгвардійців з Рівного відбудеться благодійний ярмарок