fbpx
У Дубенському замку популяризували спорт для ветеранів

У Дубенському замку популяризували спорт для ветеранів

Діліться інформацією з друзями:

«Дубенська сила» за здоровий спосіб життя. На запрошення організаторів спортивно-інтеграційного заходу комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради було організовано локацію здорового способу життя у Дубенському замку.

Вихідними днями розгорнувши свою локацію, працівники закладу запропонували усім присутнім долучитися до спортивного квесту. Учасникам потрібно було пройти контрольні пункти «Кільця», «Обручі» та «Баскетбол». Всі охочі влучали кільцями на спеціальні конуси, крутили гімнастичні обручі та набивали баскетбольні м’ячі. Виконавши завдання та зібравши комплект відміток, на учасників чекали ще й цінні спортивні подарунки, які розіграли в «Олімпійську лотерею».

Про це повідомляє .

Рухові активності «Дубенської сили»

Власне, сам фестиваль покликаний популяризувати спорт та організовану рухову активність серед ветеранів війни, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, членів сімей осіб зниклих безвісти та членів сімей осіб, які перебувають у полоні, а також сприяння реінтеграції даних осіб у суспільне життя. Тож учасниками фестивалю були усі охочі. «Дубенська сила» за здоровий спосіб життя.

Читайте також: