fbpx
“Бронзу” з кульової стрільби здобули двоє рівненських спортсменів

“Бронзу” з кульової стрільби здобули двоє рівненських спортсменів

Діліться інформацією з друзями:

“Бронзу” континентальної першості з кульової стрільби із малокаліберної зброї вибороли одразу двоє рівненських стрільців – Олег Омельчук та Максим Камінський.

Чемпіонат Європи проходить у хорватському місті Осієк. І Олег, і Максим є учнями Рівненської обласної школи вищої спортивної майстерності.

Олег Омельчук – титулований спортсмен, учасник чотирьох Олімпійських ігор і бронзовий призер Олімпіади у Токіо в 2020 році, переможець та призер європейської першості, майстер спорту України міжнародного класу. Щодо чемпіонату Європи у Хорватії, то там стрілець у вправі Мп-6 (60 пострілів по мішені з чорним кругом з дистанції 50 м) здобув 555 очок і це принесло йому третє місце.

Максим Камінський на цих змаганнях виступав серед юніорів у тій же дисципліні, що й Олег Омельчук. Стрілець здобув 535 очок і це також принесло йому “бронзу”. Максим – кандидат в майстри спорту, учень змінного складу ОШВСМ. Змінний склад – це термін, який використовують, коли спортсмен навчається в одному закладі, але його здобутки дозволяють зарахувати його й до іншого, тобто це певною мірою спортивне сумісництво на перспективу.

Обох спортсменів підготував заслужений тренер України Сергій Бондар.

Джерело: тг-канал голови РОР Андрія Карауша

Читайте також: 14 нагород на відбірковому етапі «Ігор Нескорених» здобули ветерани Рівненщини