fbpx
Впевнена перемога в Луцьку: БК «Рівне» вдруге обіграв суперників

Впевнена перемога в Луцьку: БК «Рівне» вдруге обіграв суперників

Діліться інформацією з друзями:

БК «Рівне-ОШВСМ» вдруге за чотири дні переміг «Старий Луцьк-Університет» в цьогорічному чемпіонаті баскетбольної Суперліги – цього разу в гостях.

Перша чверть пройшла у рівній боротьбі і закінчилася незначною перевагою волинян – 18:15. Друга десятихвилинка нічого особливо, здавалося б, не змінить у хід волинсько-рівненського протистояння – команди по черзі атакували, набираючи пункти.

У господарів активно діяли Маркіз Джексон і Арон Рідлі, а ось гості перевагу віддали командним діям. Так тривало до 19-ї хвилини, коли рівняни зробили ривок 6:0. Отож, на відпочинок команди пішли за рахунку 37:28 на користь БК «Рівне-ОШВСМ».

А після перерви на майданчику володарювали наші земляки, які вдало атакували і надійно захищалися. Тому вони швидко здобули двозначну перевагу, яка на фініші третьої чверті досягла «плюс 16» – 63:36.

Тому довести гру до перемоги підопічним Михайла Перевєрзія стало справою техніки. Хоча волиняни в четвертій чверті дещо  стабілізували гру, але шансів не перемогу вони не мали.

Отож, 81:60 – чудова і переконлива перемога БК «Рівне-ОШВСМ».

Відмінно зіграли всі гравці клубу, але найрезультативнішими став Максим Мочалов – 18 очок, у Олексія Соловйов – 17, Дмитра Тимощука і Маркуела Бізлі – по 10. Шість пунктів в активі Рода Брауна, Олександра Поносова та Айзеї Фуллера, по чотири набрали Олександр Гарбар і Сергій Рябой.

Після шести матчів у рівненської команди п’ять перемог і вони очолюють турнірну таблицю. А наступні матчі БК «Рівне-ОШВСМ» зіграє у Дніпрі з місцевим «Дніпром» (5 листопада) та БК «Запоріжжя» (6 листопада).

Читайте також: Високі нагороди вручили п’ятьом родинам полеглих Героїв з Рівненщини