fbpx
Рівненська команда вийшла до півфіналу Першої ліги з баскетболу

Рівненська команда вийшла до півфіналу Першої ліги з баскетболу

Діліться інформацією з друзями:

У п’ятницю, 26 квітня розпочалися поєдинки фіналу восьми серед чоловічих команд з баскетболу в Першій лізі .

Серед них і БК «Рівне-ОСДЮШОР», які в своєму першому матчі грали з БК «Ужгород». На попередніх етапах рівняни тричі грали з ужгородцями і тричі зазнавали поразок. Але у цьому вирішальному поєдинку вони взяли впевнений реванш.

Гра розпочалася стрімкими атаками юних рівнян і в середині першої чверті вони вигравали вже 9 очок – 18: 9. Після цього чого досвідченіші закарпатці, серед яких виділялися ексрівняни Тарас Шанюк та Сергій Марков, перехопили ініціативу і вже в другій десятихвилинці зуміли вийти вперед.

Гра була вкрай напруженою – лідерство у матчі декілька разів змінювалося, але наприкінці четвертої чверті рівняни здобули десятиочкову перевагу і попри шалений спротив наших гостей зуміли відстояти її.

Отож 87:71 і БК «Рівне-ОСДЮШОР» виходить до півфіналу у якому зустрінеться сьогодні з «Хмельницьким-2», який в свою чергу переміг чернівецьку команду. Дуже потужно в цій грі проявив себе Олександр Поносов, який влучав і з штрафних, і з-під кошика, і з-за меж трьохочкової зони. У підсумку він набрав сорок очок. Серед результативних також брати Віктор та Віталій Лимішки та Давид Кравченко.

У другому півфіналі зустрінуться команди Полтави і Вінниці, які перемогли відповідно «БІПУ-Одесу-2» та БК «Чернігів»

Читайте також: Стара картопля буде не гірше за молоду. Що додати у воду під час варіння