fbpx
Перший півфінальний поєдинок БК "Рівне" та "Київ-Баскет" викликав ажіотаж

Перший півфінальний поєдинок БК “Рівне” та “Київ-Баскет” викликав ажіотаж

Діліться інформацією з друзями:

У неділю БК «Рівне-ОШВСМ» зіграв перший півфінальний поєдинок  Суперліги – нашим суперником був столичний «Київ-Баскет».

Матч викликав шалений ажіотаж – попри телевізійну трансляцію, проблема зайвого квиточка виникла ще у п’ятницю.  Так що не всі охочі змогли «вживу» споглядати це дійство. А дивитися було на що – рівненська команда не залишила каменя на камені від столичних гостей.

Перший півфінальний поєдинок БК "Рівне" та "Київ-Баскет" викликав ажіотаж

Дебют видався дещо сумбурним, але першу чверть виграли все ж рівняни – 17:10. А ось в другій десятихвилинці перевага наших баскетболістів не викликала жодних сумнівів – 21:9 і на велику перерву команди пішли з вражаючою (якщо зважати на статус гри – грали ж не з дворовою командою) перевагою  в 19 очок рівненського колективу. Рівняни переважали киян у всіх компонентах гри, перш за все – у жазі до перемоги.

Підопічним Михайла Перевєрзія після відпочинку залишалося лише підтримувати темп, що вони успішно і зробили.

В заключній десятихвилинці інтриги вже не було — рівняни впевнено довели матч до переможного завершення – 77:43.

Рівне: Дмитро Тимощук і Олександр Шепелев – по 14 очок, Олексій Соловйов – 13, Ілойджа  Джойнер  і Максим Мочалов – по 11, Ромео Сміт – 10,  Тайлер Гаскінс і Олександр Поносов – по 2. Артем Водолазський, Василь Чиж, Віктор Герасимчук і Давид Кравченко, які також долучилися до командної перемоги, очок не набрали.

Другий матч серії, який відбудеться в Києві, команди зіграють 11 квітня о 19:00.

Читайте також: Рівненська команда ветеранів виборола чотири золотих медалі