fbpx
БК “Рівне” вириває перемогу у напруженому матчі зі “Старим Луцьком”

БК “Рівне” вириває перемогу у напруженому матчі зі “Старим Луцьком”

Діліться інформацією з друзями:

Баскетбольний матч 34 сезону відбувся у Рівному, де місцевий клуб приймав команду “Старий Луцьк-Університет”. Так, це насправді був дуже принциповий поєдинок, в якому, попри іноді невдало гру, домінували рівняни.

Але все за порядком. Перші п’ять хвилин очки записував до свого активу лише рівняни – 8:0 на нашу користь. Однак надалі Луцьк зумів дещо нав’язати свою боротьбу в захисті.

і поступово почав скорочувати відставання. Тим не менше, на велику перерву лідерами пішли господарі – 27:17.

А ось у третій чверті ролі команд помінялися кардинально. Волиняни поступово скоротили відставання і навіть іноді виходили вперед.

І тут дуже вдало зіграв американський легіонер БК “Рівне” Айзея Фуллер, який двічі влучив з дальньої дистанції і дозволив піти своїй команді на останню чверть в лідерах. Гра, до слова, була емоційно дуже напруженою. Пристрасті досягли свого піку, коли за два технічні попередження, зал був змушений залишити головний тренер гостей Дмитро Чайковський.

Після цього емоційний фон дещо вщух, а рівняни зуміли довести гру до логічного завершення – 61-52. Четверта перемога у п’яти матчах і перше місце в турнірній таблиці Суперліги..

Найрезультативнішим став Айзея Фуллер – 19 очок, у Рода Брауна – 16, Максима Мочалова – 8.

У понеділок, 28 жовтня, команди зустрінуться вдруге, але вже у Луцьку.

Читайте також: Воїна з Рівненщини нагородили “Хрестом Героя”. Посмертно