fbpx
БК «Рівне» переміг «Кривбас» і продовжує боротьбу за лідерство

БК «Рівне» переміг «Кривбас» і продовжує боротьбу за лідерство

Діліться інформацією з друзями:

БК «Рівне-ОШВСМ» здобув свою третю перемогу в сезоні, здолавши в Луцьку криворізький «Кривбас» – 69:60. Та після чотирьох матчів у рівнян 7 очок і вони разом з «Черкаськими Мавпами» очолюють турнірну таблицю

Початок зустрічі пройшов у рівній боротьбі – на шостій хвилині рахунок був 7:7. Але до завершення першої чверті рівняни організували ривок 15:0, що дозволило піти їм на маленьку перерву впевненими лідерами – 22:7.

У другій чверті наші земляки продовжували домінувати – вони «дозволили» суперникам набрати до великої перерви лише 16 очок, самі ж спромоглися на 38.

Отримавши 22 очки переваги після 20 хвилин гри, рівняни в третій десятихвилинці збільшили перевагу до максимальних 27 балів. І, очевидно, заспокоїлися. «Кривбасу» вдалося навязати нашим баскетболістам свою гру і скоротити відставання наприкінці матчу наблизитись до восьми очок. Але не більше…

Найціннішим гравцем став наш центровий Максим Мочалов, який набрав 15 очок та зробив 8 підбирань. , реалізувавши при цьому три триочкових. У Рода Брауна 14 пунктів, Олексія Соловйов і Айзеса Фуллера – по 9, Дмитра Тимощука – 5, Олександра Поносова – 3, Олександра Гарбара і Сергія Рябого – по 2.

Після чотирьох матчів у рівнян 7 очок і вони разом з «Черкаськими Мавпами» очолюють турнірну таблицю. Наступний матч Суперліги БК «Рівне» зіграє 25 жовтня вдома проти «Старого Луцька».

Читайте також: Рівненські баскетболістки продовжують переможну серію: розгром Переяслава