fbpx
БК «Рівне» обіграв «Київ-Баскет» і очолив турнірну таблицю Суперліги

БК «Рівне» обіграв «Київ-Баскет» і очолив турнірну таблицю Суперліги

Діліться інформацією з друзями:

У другому матчі першого туру баскетбольної Суперліги БК «Рівне-ОШВСМ» впевнено переміг «Київ-Баскет» – 75:67.

Кияни краще почали матч, але рівняни не лише вирівняли гру – завдяки триочковому кидку Максима Мочанова разом з сиреною вони виграли першу чверть – 19:16.

В другій чверті БК «Рівне-ОШВСМ» зробив успішну спробу відірватись в рахунку, тому на велику перерву команди пішли за рахунку 39:33 на користь рівнян.

А після відпочинку підопічні Михайла Перевєрзія утримували комфортну для себе дистанцію в рахунку. Хоча в четвертій чверті «Київ-Баскету» вдалось наблизитись до суперника на відстань 6 очок, однак рівненська команда на останніх хвилинах зустрічі діяли упевнено і здобули другу перемогу в чемпіонаті.

Таким чином, БК «Рівне-ОШВСМ» стартував у Суперлізі з двох перемог і очолив турнірну таблицю. У «Київ-Баскета» та «Старого Луцька» – по одній перемозі, а «Прикарпаття-Говерла» обидва матчі програла.

Завтра, 5 жовтня, регулярний чемпіонат Суперліги продовжиться матчами у Дніпрі, де господарі прийматимуть «Кривбас», та Запоріжжі, куди завітають «Черкаські Мавпи».

Айзея Фуллер – 17 очок, Дмитро Головчик – 12, Олександр Поносов і Олексій Соловйов – по 10, Максим Мочалов і Дмитро Тимощук – по 8, Род Браун – 6, Маркуел Бізлі – 4.

Читайте також: Португальський художник по піску створив роботу, присвячену Україні