Смачні грінки можна приготувати не лише на сковороді.
За короткий час можна зробити хрумкі бутерброди з сиром у духовці. Таким чином хліб не просочиться олією, на якій його смажать на сковороді. За бажанням, масу можна урізноманітнити ароматними травами або додати дрібно нарубану зелень кропу.
До святкового столу такі грінки можна подати з рибою чи свіжими огірками.
Це страва яка готується 15 хвилин і підійде для сніданку. Адже зазвичай після вечері залишається хліб або батон.
Інгредієнти:
- 8 скибочок хліба
- 50 г вершкового масла
- 50 г сиру
- 2-3 зубчики часнику сіль, перець (на свій смак)
- Цінність на 100г: 363 кКал БЖВ: 8.2 / 26.3/ 25.7
ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ:
Для приготування хрумких ароматних грінок беремо розм’якшене вершкове масло. У миску додаємо 2-3 подрібнених зубчики часнику залежно від розміру. Сюди ж відправляємо натертий сир, солимо та перчимо. Масу гарно перемішуємо. Намазуємо скибочки хліба або батона готовою часниково-сирною масою та рівномірно розподіляємо її за допомогою ножа. Цієї кількості маси вистачає приблизно на 6-8 шматочків білого батона. Перекладаємо хліб на деко та запікаємо в духовці 8-10 хвилин при температурі 220°C. До цих грінок приготуйте свій улюблений гарячий напій – і сніданок готовий.
Читайте також: Сергій Асафатов їде у Рівне

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
