Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. А ця – не така. Глазур із желатином гарно лягає на пасочки, не тріскається і не осипається.
Про це пише “Сім’я і дім”.
Глазур для пасок на білках із желатином
- 1 білок,
- 3 ст. ложки цукру,
- 1 ч. ложка желатину,
- 2 ст. ложки води.
Підготувати охололі пасочки, посипки, прикраси. Желатин залити водою, дати набрякнути. Білок збити з цукром до пишної піни. Желатин підігріти до розчинення, влити тонкою цівкою у білок, збити. Швидко нанести на охололі пасочки. Глазур швидко застигає.
Рецепт Людмили Кушнірук.
Читайте також: Які магазинні паски не варто купувати
Редактор сайту «Сім днів» і журналіст стрічки новин. Працює з оперативною інформацією, готує новини та долучається до створення авторських матеріалів для сайту.
Має значний досвід роботи у медіа. Протягом 1991–2009 років був технічним редактором газети “America” (Філадельфія, США), де відповідав за дизайн і верстку, підготовку графічних матеріалів, фоторепортажів та готового макету видання.
Володіння англійською мовою використовує для перекладу матеріалів, підготовлених у межах грантових проєктів, які редакція публікує на окремому піддомені для іноземних читачів.
