Ідеальна глазур для паски: не тріскається й не осипається

Ідеальна глазур для паски: не тріскається й не осипається

Діліться інформацією з друзями:

Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. А ця – не така. Глазур із желатином гарно лягає на пасочки, не тріскається і не осипається.

Про це пише “Сім’я і дім”.

Глазур для пасок на білках із желатином

  • 1 білок,
  • 3 ст. ложки цукру,
  • 1 ч. ложка желатину,
  • 2 ст. ложки води.

Підготувати охололі пасочки, посипки, прикраси. Желатин залити водою, дати набрякнути. Білок збити з цукром до пишної піни. Желатин підігріти до розчинення, влити тонкою цівкою у білок, збити. Швидко нанести на охололі пасочки. Глазур швидко застигає.

Рецепт Людмили Кушнірук.

Читайте також: Які магазинні паски не варто купувати