Швидка вечеря після робочого дня: медовий курячий стір-фрай

Після довгого робочого дня часто не вистачає ні сил, ні натхнення, щоб приготувати щось особливе на…

Весняна легкість у тарілці: зелений борщ зі шпинатом та куркою

Весна – час оновлення, коли природа прокидається, а разом із нею з’являється бажання додати у щоденний…

Що робити із залишками паски після Великодня

У багатьох після святкових застіль залишається велика кількість продуктів. Це стосується й головних атрибутів свята –…

Ідеальна глазур для паски: не тріскається й не осипається

Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. А ця – не така.…

Як пофарбувати яйця на Великдень натуральними барвниками

Фарбування великодніх яєць натуральними барвниками — це не лише екологічно чистий спосіб, але й можливість створити…

Салат з молодої капусти з яєчно-гірчичною заправкою

Простий та смачний весняний салат із молодої капусти, огірків, та зелені. Особливим його робить незвична заправка.

Як прикрасити паску: практичні поради та ідеї

Великдень – це не лише час духовного оновлення, а й можливість створити справжній святковий шедевр на…

Три рецепти паски: традиційний, сучасний і сирний варіант

Паска – головний великодній хліб, що символізує радість та духовне оновлення. Пропонуємо три нескладні рецепти: класичний,…

Як підтримати печінку та допомогти їй очищати токсини

Печінка – один із найважливіших органів нашого тіла, який виконує понад 500 різних функцій. Вона не…

Як позбавитися від денної сонливості

Кава чи чай це смачно, але вони не завжди допоможуть позбавитися сонливості. Але є чудодійний напій,…

Як приготувати справжню каву по-арабськи: рецепт

Арабська кава, яку готують у найкращих кав’ярнях Саудівської Аравії – це справжній смак Сходу. Такий напій…

Пісна їжа не має бути несмачною

Під час посту можна приготувати смачні та поживні страви без м’яса, молочних продуктів і яєць. Ось…

Налисники — смачно чи калорійно?

О, налисники! Класика жанру, гора начинок — від сиру до вишень з горішками або м’ясом. Може…

Як приготувати бульйон

Приготування смачного та ароматного м’ясного бульйону — це, на перший погляд, доволі легка страва. Але під…

Крученики це просто

Страви з м’яса корисні, адже насичують організм білком. Зазвичай для їх приготування витрачається немало часу. Крученики…

Просто, швидко і смачно

Після насиченого робочого дня, коли часу на кулінарні шедеври немає, цей рецепт стане вашим рятівником на…

Курячі гомілки на капустяній подушці: ідеальний рецепт для буднів і свят

Рецепт, який здивує простотою приготування та багатством смаку. На цей раз головна роль дісталася курячим гомілкам,…

Качка по-пекінськи з українським акцентом

Навіть якщо ви не любите готувати, то хоча б раз на рік таке бажання до вас…

«Рагу довголіття» з маловідомого овоча допоможе стати довгожителем

Мешканці грецького острова Ікарія, як і мешканці інших «блакитних зон» світу, до яких належить цей острів,…

Який чай заварюється окропом. Температура заварки різних чаїв

Більшість із любителів чаю не задумується як правильно заварювати цей напій. Ми заливаємо окропом листя чи…