Уявіть: ви додаєте до літнього салату кілька крапель ароматного оцту, який не лише підсилює смак, а…
Рецепти
Салат із хамоном та лохиною: сезонна страва за 15 хвилин
Середина літа – найкращий час для легких і яскравих страв. Один із таких варіантів – салат…
Як приготувати смачну засмажку з цибулі та моркви: три прості кроки
Засмажка з цибулі та моркви – незамінний компонент для борщу, супів, підлив чи м’ясних страв, таких…
Сніданок у склянці: десерт, який не треба готувати
Ідеальний ранок — це коли не треба нічого смажити, а сніданок виглядає як із кав’ярні. Пропонуємо…
Чому чорничний крамбл — вибір липня
На Рівненщині саме у липні дозрівають лісові чорниці, які масово з’являються на ринках. Вони ідеально підходять…
Сезонна випічка з вишнями: простий пиріг на кефірі
Коли в липні достигають вишні, домашній пиріг на кефірі — це смачна класика. Готується швидко, з…
Грибна юшка з Полісся — сезонний смак літа й осені
У селах Рівненщини здавна готують ароматну грибну юшку — традиційну поліську страву, що поєднує дикі лісові…
Заливний пиріг з полуницею
Сезон полуниці – в розпалі, і саме час насолодитися цими запашними ягодами не лише свіжими, а…
5 швидких рецептів для зайнятих: готуємо за 20 хвилин без стресу
Після важкого робочого дня не хочеться годинами стояти біля плити. Зібрали перевірені рецепти, які врятують від…
Освіжаючий лимонад з апельсином
З настанням літньої спеки, гостро постає питання, як охолодитися та підтримати водний баланс організму на здоровому…
Один звичний інгредієнт зробить чорну каву набагато м’якшою на смак
Чорна кава — це класика, але її гіркота подобається не всім. Якщо хочеться м’якшого, делікатнішого смаку…
Швидка вечеря після робочого дня: медовий курячий стір-фрай
Після довгого робочого дня часто не вистачає ні сил, ні натхнення, щоб приготувати щось особливе на…
Весняна легкість у тарілці: зелений борщ зі шпинатом та куркою
Весна – час оновлення, коли природа прокидається, а разом із нею з’являється бажання додати у щоденний…
Що робити із залишками паски після Великодня
У багатьох після святкових застіль залишається велика кількість продуктів. Це стосується й головних атрибутів свята –…
Ідеальна глазур для паски: не тріскається й не осипається
Дуже часто глазур на пасках або липне, або тріскається та осипається. А ця – не така.…
Салат з молодої капусти з яєчно-гірчичною заправкою
Простий та смачний весняний салат із молодої капусти, огірків, та зелені. Особливим його робить незвична заправка.
Як прикрасити паску: практичні поради та ідеї
Великдень – це не лише час духовного оновлення, а й можливість створити справжній святковий шедевр на…
Три рецепти паски: традиційний, сучасний і сирний варіант
Паска – головний великодній хліб, що символізує радість та духовне оновлення. Пропонуємо три нескладні рецепти: класичний,…
Як підтримати печінку та допомогти їй очищати токсини
Печінка – один із найважливіших органів нашого тіла, який виконує понад 500 різних функцій. Вона не…