fbpx

Кабачки на ранок, на обід і на вечерю

Діліться інформацією з друзями:

Кабачки на ранок, на обід і на вечерю можна їсти саме зараз. Це корисна, сезонна і смачна їжа. Кабачки можуть бути смажені, тушковані, запечені і ще багато варіантів.

А цей рецепт легкий, швидкий і смачний – Запіканка.

Тут немає чітко визначеної кількості продуктів. Основа – кабачок і цибуля.

А далі беремо все, що знайдемо у холодильнику.

А знайшли: 

яйця

майонез

сир

колбаса

помідори

варений рис

 

Кабачки з цибулею тремо на крупну терку або перемелемо комбайном.

Додаємо сіль, перець за смаком, майонез (3-4 столові ложки) колбасу ріжемо, сир тремо, яйця збиваємо і все добре перемішуємо.

 

 

 

Якщо суміш вийшла досить рідка можна додати 2-3 столові ложки муки або манки. В останньому випадку дайте хвилин 15, щоб манка набухла. Яєць берете не менше 2 штук. Максимальна кількість залежить від вашого смаку. Тут як раз яйцями смак не зіпсуєш.

 

 

 

 

Деко змащуємо олією і виливаємо суміш. Запікаємо хвилин 10 на великому вогні у духовці, щоб запікся низ. Потім на середньому вогні ще хвилин 20.

 

 

 

 

 

 

Коли запіканка готова залиште її у виключеній духовці, вона ще трошки підсохне.

 

 

 

 

 

 

 

Легкого і смачного сніданку! Чи вечері!

 

Постійно бути в курсі новин вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»