На початку нового навчального року у школах Рівненської області гарячим харчуванням забезпечені понад 115 тисяч учнів, серед яких 83 тисячі дітей пільгових категорій та учні 1-4 класів. Молодші школярі харчуються безкоштовно за рахунок коштів державної субвенції.

Меню у шкільних їдальнях складене відповідно до сучасних норм і рекомендацій відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

Реформа шкільного харчування має на меті створити для дітей збалансований раціон, формувати культуру здорового харчування та піклування про здоров’я з ранніх років.

У департаменті освіти і науки Рівненської ОДА наголошують: комплексні зміни впроваджуються, аби кожен школяр мав щоденний доступ до безпечного та якісного харчування.


Читайте також: У Здолбунові благодійна організація передала швидку допомогу для лікарні та автомобіль для військових