fbpx
Зарядні станції EcoFlow: надійне та цілодобове забезпечення електроенергією

Зарядні станції EcoFlow: надійне та цілодобове забезпечення електроенергією

Діліться інформацією з друзями:

Зарядні станції EcoFlow можна використовувати для зарядки багатьох гаджетів.

У сучасних українських реаліях, коли часто відсутня електрика, важливим та корисним придбанням стануть портативні зарядні станції EcoFlow від китайського виробника. Їх можна використовувати для зарядки смартфонів, ноутбуків, інших гаджетів та навіть електромобілів. Висока ємність, потужність і портативність забезпечили зарядним станціям EcoFlow https://storeinua.com/categories/portativni-zariadni-stanciyi/filter-virobnik-is-ecoflow-uvtks21n/ популярність серед любителів активного відпочинку та подорожей.

Переваги мобільних зарядних станцій

Це чудова альтернатива повербанку та громіздким дорогим генераторам, своєрідна «золота середина», що дозволяє не витрачати багато коштів і водночас постійно користуватися електроенергією для своїх потреб. Основні особливості портативних станцій EcoFlow:

  • висока ємність акумуляторів, які зберігають досить енергії для заряджання одразу декількох пристроїв;
  • багатофункціональність. Оскільки станції оснащені різними виходами USB, розетками змінного струму, автомобільними роз’ємами, що дозволяє одночасно заряджати декілька установок;
  • швидке заряджання. Завдяки використанню технології Х-Stream можна зарядити портативний блок живлення на 80% протягом години від звичайної розетки 220 Вт, а під час автомобільної підзарядки —  протягом п’яти годин;
  • наявність мобільного додатка, за допомогою якого можна стежити за станом зарядної станції, регулювати параметри, оновлювати її через смартфон.

Такий пристрій заряджають через розетку, авторозетку 12 В або від сонячних батарей.

У чому секрет популярності портативних станцій EcoFlow

Високий попит на таку продукцію викликаний її унікальними характеристиками:

  • компактний дизайн та невелика вага, що дозволяє брати із собою на природу, роботу, у поїздки;
  • автономне енергопостачання;
  • можливість заряджати різні пристрої (від смартфонів та ноутбуків до медичного обладнання, побутових приладів);
  • безпека (захищеність від навантажень, короткого замикання, перегріву та інших факторів).

Під час відключення електроенергії портативні зарядні пристрої використовуються як резервне джерело живлення для необхідного обладнання та побутової техніки, що особливо важливо в екстрених ситуаціях.

Як правильно вибрати портативний блок живлення

Пристрій підбирають, враховуючи, в яких умовах, де, протягом якого часу він буде експлуатуватися. Водночас звертають увагу на такі параметри:

  • потужність станції. Для підзарядки гаджетів підійде блок живлення малої потужності (210-800 Вт), побутової техніки – середньої (від 800 Вт до 2 кВт), а для забезпечення електроенергією всього будинку – великої (до 5 кВт);
  • кількість роз’ємів;
  • комплектацію;
  • можливі способи заряджання;
  • наявність додаткових функцій.

EcoFlow пропонує надійні та екологічні джерела енергії для різних користувачів: від туристів і кемперів до власників заміських будинків і малого бізнесу, які зручно та вигідно придбати в інтернет-магазині STOREinUA.

  • Три села перейменували на Рівненщині
    На Рівненщині, у Дубенському районі, декомунізували та дерусифікували три села. 19 вересня Верховна Рада України підтримала пропозиції органів місцевого самоврядування та рекомендації Український інститут національної пам’яті, а також Національної комісії зі стандартів державної мови щодо перейменування окремих населених пунктів, назви…