fbpx

З цього дня ночі стають холоднішими, спека спадає

Діліться інформацією з друзями:

У четвер, 29 липня в Рівному очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. З середини дня і до його кінця йтиме дощ.

Температура повітря: вночі +19  +21°С, удень +25…+27°С. Вітер західний, 3-5 м/с.

Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

Град, діаметром 6-19 мм, гроза

 за останні 130 років 29 липня:

МАКС: 32.7° (2005)
МІН: 6.5° (1984)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.21, зайде о 20.47. 19-й день місячного календаря (Місяць у Рибах, третя фаза, сх. 23.24; зах. 11.21).

Є привід: День Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Мудрі кажуть: «Рано лягати і рано вставати – ось що робить людину здоровою, багатою і розумною».

Бенджамін Франклін

Не забудьте привітати: Алевтину, Павла, Юрія.

Астролог радить: Важкий день. Сьогодні розслабтеся і не заважайте надходженню інформації ззовні. Для економії сил зберігайте спокій. Будьте зібраними й обережними, позбудьтесь ілюзій, гордині і суєтних думок. Уникайте емоційних перевантажень.

День для здоров’я: Хороший день для дихальних вправ. Добре погуляти на свіжому повітрі, але не переохолоджуйтеся. Вразливі апендикс і кишківник. Але очищення кишківника не забороняється. Краще відмовитися від активних фізичних занять.

Усміхніться: Бізнес план дружини: 1. Випросити в чоловіка грошей!

Народний прогноз погоди

29 липня відзначається день священномученика Афіногена, єпископа Підахвійського. З цього дня ночі стають холоднішими, спека спадає. У минулі часи помітили, якщо верес зацвів, значить липень уступає місце серпню. Також народ примітив, що на Афіногена пташки задумуються (замовкають).