fbpx

Відома рівненська журналістка запрошує на свою персональну виставку картин

Діліться інформацією з друзями:

У малих залах галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається перша персональна виставка Наталки Пастухової «ЖИВУ. ТВОРЮ. РАДІЮ».

За професією журналіст, музикант  і навіть перукарка:), по життю – мама двох чудових  дітей, вона готова ламати стереотипи,  хоче, аби люди надихнулися її мистецтвом і самі почали творити. Адже, погодьтеся, велике щастя для митця, коли він цікавий, потрібний, співзвучний з іншими і у тому – незаперечний.

Персональна виставка Наталки Пастухової «ЖИВУ. ТВОРЮ. РАДІЮ» триватиме з 16 листопада по 18 грудня 2020 року.

Талановита, яскрава, завжди життєрадісна, з почуттям гумору і самоіронії, художниця запрошує відсторонитися від буденної метушні і поринути у світ Мистецтва, без якого життя видається їй тьмяним і неповноцінним: «Усі роботи можна щедро критикувати або ж навіть просто посміхнутися біля них… Але в глибині душі я прагну, щоб мої картини залишилися у ваших серцях».

Своєю першою персональною виставкою «ЖИВУ. ТВОРЮ. РАДІЮ» Наталка Пастухова вирішила підвести певні творчі і життєві підсумки, тож дати експозиції підібрані не випадково – 30 листопада їй виповнюється 45 років. «Не лише дата виставки, але й представлені роботи мають для мене символічне значення. Їх можна вважати у певному сенсі «автопортретом», адже на них те, що всередині мене, що мене надихає і наповнює», – пояснює художниця.

Художниця випробовує себе у різних жанрах: тут і серія портретів, і пейзажі та натюрморти, у яких витончені колірні рішення поєднуються зі складними, часто багатошаровими техніками нанесення фарб. І усі її полотна демонструють пристрасну жагу авторки до свободи та вільного вибору, а може й навіть експериментів із власною підсвідомістю. Так, художницю хвилює відсутність бажаної гармонії у суспільстві, тому вона намагається показати цю гармонію у своїх роботах.