fbpx
Секрет смачних пельменів: що варто додати під час варіння

Секрет смачних пельменів: що варто додати під час варіння

Діліться інформацією з друзями:

Що налити в каструлю з пельменями. А точніше під час їх варіння, щоб пельмені стали смачнішими.

Важко знайти людину, яка ніколи в житті не варила пельмені. Це простий та швидкий процес. З приготуванням впорається навіть дитина. Але є нюанс.

Про цей цікавий прийом багато кулінарів не знають. Йдеться про додавання до каструлі додаткової порції води.

Каструлю, в якій планується варити пельмені, потрібно заповнити наполовину чистою рідиною, а потім поставити на плиту.

Коли вода стане трохи теплою, до неї можна кидати заморожені пельмені.

Після того як рідина почала вирувати, страву потрібно ретельно перемішати. Як тільки пельмені випливли над водою, потрібно скористатися хитрістю: створити різкий перепад температур.

У ємність слід налити склянку холодної води. Робити це потрібно повільно: у каструлі не повинна опинитися одразу вся рідина. Після поступового вливання додаткової порції води слід зачекати другого закипання.

За кілька хвилин пельмені будуть готові. Страва стане дуже смачною: добре проварене та ніжне м’ясо, а також м’яке тісто.

Читайте також: Досвідчені кухарі пояснили, чому не варто кидати пельмені в окріп