fbpx
Несподівані повороти: як “Верес” втратив перемогу

Несподівані повороти: як “Верес” втратив перемогу

Діліться інформацією з друзями:

Несподівано для рівненських уболівальників та й самих футболістів Вереса закінчився їхній поєдинок з новачком української прем’єр-ліги столичним Лівим Берегом.

Гра розпочалася на дуже великих швидкостях рівнян і вже на сьомій хвилині Владислав Шарай забив голову.

Відео повтор, підказав судді, що перед тим, хтось з рівнян був у положенні поза грою. Гол скасували, однак атакуючий запал рівнян не згас. І на 15 хвилині Руслана Степанюк забив другий м’яч, він фактично став першим. Тут же ніякий var, не завадив зарахувати.

Ще через декілька хвилин Микола Гайдучик вдало пройшов крізь захист і м’яч втретє побував у сітці воріт. І знову суддя гол не зарахував, вважаючи, що перед тим у рівнян, хтось зіграв рукою.

Отож, замість 3:0 – 1:0.

Був шанс ще збільшити перевагу. Гравці киян знесли у штрафному майданчику Руслана Степанюка і суддя, не вагаючись, показав на 11-метровій.

Пробивати взявся Микола Гайдучик, але його удар виявився наскільки сильним, настільки неточним. Від удару від поперечини м’яч вилетів далеко за межі поля. Отож, 1:0.

Рівняни пішли на перерву, зі сподіванням на перемогу. Однак вже після відпочинку гра кардинальним чином змінилася.

На 66-й хвилині гравці Лівого берега зрівняли рахунок, після чого вересівці стали не схожими самі на себе. І в результаті пропустили ще два м’ячі на 81-й та 87-й хвилині.

Отож, 1:3 прикра поразка вересівців, яка, звичайно, не поліпшила турнірне становище.

Зараз в чемпіонаті наступає пауза в зв’язку з виступами збірної України у Лігі Націй до 14 вересня. В цій вимушеній перерві рівняни зіграють товариську гру з львівськими “Карпатами”, орієнтовно 10 вересня у Львові.

Читайте також: Якою буде вартість газу восени