fbpx
Несподівана рятувальна операція: собака вказала шлях до потерпілого

Несподівана рятувальна операція: собака вказала шлях до потерпілого

Діліться інформацією з друзями:

Під час патрулювання віддаленої лісової дороги в американському окрузі Стівенс, що у штаті Міннесота заступник шерифа помітив собаку, що сиділа посеред дороги. Це стало початком несподіваної рятувальної операції.

Заступник шерифа Райт патрулював сільську лісисту місцевість в окрузі Стівенс, коли помітив собаку, що сиділа посеред дороги. Поблизу не було жодних житлових будинків. Райт спробував посадити собаку в автомобіль, щоб знайти її господаря, але тварина не йшла до машини. Після цього він вирішив перевірити навколишні будинки в радіусі милі, однак власника собаки так і не знайшов.

Відчуваючи, що щось не так, Райт повернувся до собаки, яка тепер лежала на центральній лінії дороги.

Несподівана рятувальна операція: собака вказала шлях до потерпілого - фото 1

Він знову спробував відвести її з дороги, але собака побігла по малопомітній стежці. Райт пішов за нею і незабаром натрапив на маленький літній будиночок.

Під час перевірки території він побачив літнього чоловіка, який лежав на землі і кликав на допомогу неподалік від будинку. 84-річний чоловік, який також мав інші проблеми зі здоров’ям і потребував регулярних ліків, упав і травмував ногу. Він пролежав там декілька годин, і якби його не знайшли, ситуація могла б обернутися трагедією.

Як виявилося, собака, на ім’я Гіта – це 13-річний пес-рятувальник і найкращий друг потерпілого. Саме завдяки Гіті життя літнього чоловіка було врятоване того дня. Вірність і героїзм наших чотирилапих друзів ніколи не перестають дивувати нас.

Читайте також: Чи потрібно реєструвати ФОП для здачі в оренду особистого майна?