fbpx

На Рівненщині у ДТП постраждали восьмеро людей

Діліться інформацією з друзями:
Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 5 січня, поблизу Костополя.  Легковий автомобіль зіткнувся з гужовим транспортом.
Про подію та постраждалих в аварії повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.
“5 січня, о 18:11 на лінію 103 надійшов виклик про те, що на об’їздній поблизу м. Костопіль аварія. За попередньою інформацією, легковий автомобіль зіткнувся з гужовим транспортом. На возі їхало 4-ро осіб.«Внаслідок удару людей «розкинуло» по проїжджій частині» – йшлося у виклику, – повідомляють у центрі екстреної медичної допомоги.
За вказаною адресою негайно виїхала бригада Костопільської підстанції швидкої медичної допомоги. О 18:15 медики прибули на місце події. Побачивши велику кількість постраждалих – викликали на допомогу ще дві бригади.
Медики оглянули 8 постраждалих (4-ро, які перебували на возі у момент ДТП та ще 4-ро у легковому автомобілі).  Чотирьох чоловіків, які перебували на возі госпіталізували до Рінвенської міської лікарні, двох з них у важкому стані.
Знадобилася медична допомога і пасажирам автомобіля. Це сім‘я з чотирьох осіб серед яких діти 2-ї та 7-ми років. Їх було госпіталізовано у задовільному стані до Рівненської центральної міської лікарні.