fbpx

Листя берези підкаже коли випаде сніг

Діліться інформацією з друзями:

У понеділк, 5 жовтня в Рівному сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

Температура повітря: вночі +16… +16°С, удень +16… +18°С. Вітер південий, 3-4м/с.

за останні 130 років 5 жовтня:

 МАКС: 26.2° (1966)
МІН: -4.1° (1959)

Сьогодні: Сонце зійде о 07.05, зайде о 18.27. 17-й день місячного календаря (Місяць у Овні, друга фаза, зах. 10.28; сх. 20.06).

Є привід: День працівників карного розшуку. Всесвітній день архітектора. Міжнародний день лікаря.

Мудрі кажуть: «Правдивий мир – це праця задля того, щоб кожен мав рішення проблем і задоволення потреб на своїй землі, батьківщині, у родині, суспільстві» Папа Франциск

Не забудьте привітати: Макара, Петра, Федора.

Астролог радить: День радості, любові, творчості, набуття внутрішньої свободи. Розслабтеся й спостерігайте за тим, що відбувається довкола. Старайтеся критично ставитися до нового, розрізняти користь для вас і реалізацію чужих інтересів.

День для здоров’я: Відмовтеся від ліків. Уразливі нирки, шкіра, нервова й ендокринна системи, очі. Не рекомендуються операції, голковколювання. Не перевтомлюйтеся. Сприятливий день для голодування, очищення кишківника, відвідування сауни, омолоджувальних процедур.

Усміхніться: Приходить мужик в зоомагазин: – Є у вас що-небудь, аби вміло розмовляти? – Є! Ось – сороконіжка, яка говорить. Той приходить додому, нагодував її і каже: – Гуляти підеш? Та мовчить. – Гуляти підеш чи ні? Та знову мовчить.

 – Надурили, ти ж не говориш нічого!!!

– Та тихо! Я взуваюся

Народний прогноз погоди

 Цього дня вшановується пам’ять святого пророка Іони і Фоки, єпископа Синопійського. З давніх часів цей день називається Фока Вітроградар. Про те, коли очікувати першого снігу, наші пращури передвіщали за березовим листям: якщо до цього дня лист з берези не опав повністю, сніг вкриє землю пізно.