fbpx

Лікарка Рівненської обласної лікарні отримала міжнародну відзнаку

Діліться інформацією з друзями:

20-22 травня в Каїрі (Єгипет) відбулася 17-а щорічна Pan Arab Continence Society конференції.

Україну та Рівненську область, зокрема, на міжнародному науковому заході успішно представила лікар вищої категорії, уролог обласного центру урології та дистанційної літотрипсії Рівненської обласної клінічної лікарні Лілія Трифонюк, яка отримала почесне перше місце

Лікар вищої категорії, одна з небагатьох, хто здобув науковий ступінь за кордоном, лікар-уролог обласного центру урології та дистанційної літотрипсії КП РОКЛ, професіонал своєї справи, яка має багато нагород, зокрема нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю, Лілія Трифонюк отримала почесне перше місце у 17-ій щорічній Pan Arab Continence Society конференції. Зустріч проходила 20-22 травня 2021 року у Каїрі, де доповідачі з інших країн читали лекції в галузі дисфункції порожнини, нейроурології та жіночої урології.
Пишаємось та щиро вітаємо Лілію Юріївну зі здобутим першим місцем. Бажаємо ще більш нових перемог , ніколи не зупинятись на досягнутому та завжди рухатись вперед!

Повідомляється на  ФБ-сторінці Рівненської обласної клінічної лікарні