fbpx

Астрологи назвали кому із знаків зодіаку пощастить цими вихідними

Діліться інформацією з друзями:

Події нинішніх вихідних – 7 листопада і 8 листопада – торкнуться як морального, так і матеріального аспектів нашого життя, що, незважаючи на певні складнощі, зробить ці дні по-своєму врівноваженими і гармонійними.

Субота, 7 листопада. Цей день вважається одним із найбільш важких і неприємних в місячному місяці – його енергетика схиляє людей до зради, насамперед своєї другої половинки. Від самого ранку можна відчувати роздратування і бажання якомога болючіше зачепити тих, хто перебуває поруч, що може вилитися в серйозний конфлікт. Необхідно тримати себе в руках і не давати емоціям виплеснутися назовні.

Неділя, 8 листопада. Конфліктів в цей день не передбачається, навпаки, люди налаштовані цілком доброзичливо і готові в разі потреби прийти на допомогу одне до одного. Можна ставати до реалізації важливих професійних проєктів і ухвалювати важливі рішення, що стосуються особистого життя: як перше, так і друге обіцяє бути напрочуд вдалим.

Яким знакам пощастить у цей неоднозначний час?

Овен (21.03 – 20.04)

Овнів удача буде супроводжувати тільки в тому разі, якщо вони будуть стояти на своєму і не відступляться від рішень, які ухвалили раніше, до того ж стосується це не тільки професійного, а й особистого життя. Проєкти, розпочаті цього дня, свідомо приречені на успіх, але це не означає, що їх можна пустити на самоплив і працювати абияк. Необхідно буде докласти певних зусиль, але отриманий результат із лишком їх виправдає. Дні надзвичайно вдалі і у фінансовому сенсі — гроші будуть приходити з різних і часом зовсім несподіваних джерел.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнятам зірки обіцяють удачу в особистому житті, але для цього представникам знака необхідно буде виконати одну умову: їм доведеться відмовитися від спілкування з недоброзичливо налаштованими людьми, які можуть істотно знизити самооцінку. Якщо цього вдасться уникнути в суботу, вже в неділю представники знака можуть розраховувати на знайомство з людиною своєї мрії –— до того ж статися ця доленосна подія може як в реальному, так і у віртуальному режимі. Головне, поставитися до того, що трапилося, як до належного і не выдсахуватися від власного щастя.

Терези (24.09 – 23.10)

Терезам, які часто страждають від неможливості вибрати одне рішення з двох і тому постійно коливаються, в цей час необхідно взяти себе в руки і почати діяти. Представникам важливо пам’ятати, що фортуна любить сміливих і рішучих, тому будь-яка їхня боязкість, розгубленість і невпевненість в собі буде звернена проти них. Що до напряму дій, то його визначать підказки підсвідомості, які, швидше за все, будуть нести глибокий смисловий підтекст, тому вкрай важливо звертати на них увагу.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільцям рекомендується звернути увагу на людей, які в тій або тій якості йдуть поруч із ними по життю. Представники цього знака, як ніхто, потребують близьких людей і колег, які в першому випадку оточують їх любов’ю і турботою і створюють домашній затишок і комфорт, а в другому – є однодумцями, на яких вони можуть покластися. Якщо в суботу Стрільці зазвичай не наговорять потенційним союзникам різкостей, вже в неділю їхня сімейна і робоча команда поповниться новими – доброзичливо налаштованими стосовно них – людьми.