Що приготувати з гарбуза. З корисного овоча можна готувати не тільки гарбузовий суп або пиріг-суфле, але й… мед.
Такий мед – справжній бальзам для вашої печінки, а ще він покращує травлення і має проносну дію. Вживати його рекомендується при ожирінні, хворобах нирок і сечового міхура.
Щоб приготувати такий мед, у гарбуза зрізають верхівку й виймають усі нутрощі. Потім засипають до країв цукром, накривають зрізаною верхівкою та ставлять у таз.
Гарбуз повинен стояти в тазу, поки скоринка не стане м’якою. Після цього весь вміст гарбуза зливають у банку. Цей гарбузовий мед потрібно зберігати в холодильнику. Можна пити в будь-якій кількості та в будь-який час. Тепер ви знаєте що приготувати з гарбуза.
Наталя ПАНЧИШИН
- Тарифи на опалення для мешканців Рівного і Квасилова не змінюютьсяДля мешканців Рівного та Квасилова тарифи на опалення залишаються незмінними і залишаються на рівні 2021 року. Водночас Виконавчий комітет Рівненської міської ради розглянув сьогодні питання про коригування тарифів на теплову енергію та підтримав встановлення економічно обґрунтованого тарифу.
Читайте також: