Бальзам для печінки на кожен день

Бальзам для печінки на кожен день

Наталія Ягущина
Наталія Ягущина 24.08.2024, 12:59

Що приготувати з гарбуза. З корисного овоча можна готувати не тільки гарбузовий суп або пиріг-суфле, але й… мед.

Такий мед – справжній бальзам для вашої печінки, а ще він покращує травлення і має проносну дію. Вживати його рекомендується при ожирінні, хворобах нирок і сечового міхура.

Щоб приготувати такий мед, у гарбуза зрізають верхівку й виймають усі нутрощі. Потім засипають до країв цукром, накривають зрізаною верхівкою та ставлять у таз.

Гарбуз повинен стояти в тазу, поки скоринка не стане м’якою. Після цього весь вміст гарбуза зливають у банку. Цей гарбузовий мед потрібно зберігати в холодильнику. Можна пити в будь-якій кількості та в будь-який час. Тепер ви знаєте що приготувати з гарбуза.

Наталя ПАНЧИШИН

  • Мистецький грудень у Файному місті: куди піти за святковим настроєм
    Наталія Ягущина 22.12.2025, 17:49 Тернопіль у грудні перетворюється на святковий музичний майданчик, де панує особлива атмосфера єднання. Концертна програма міста – це поєднання благодійних ініціатив, різдвяного затишку та драйву, що зігріває навіть у найхолодніші дні. Світлана ПікулаЖурналістка та медіаменеджерка з…

Читайте також: