Що приготувати з гарбуза. З корисного овоча можна готувати не тільки гарбузовий суп або пиріг-суфле, але й… мед.
Такий мед – справжній бальзам для вашої печінки, а ще він покращує травлення і має проносну дію. Вживати його рекомендується при ожирінні, хворобах нирок і сечового міхура.
Щоб приготувати такий мед, у гарбуза зрізають верхівку й виймають усі нутрощі. Потім засипають до країв цукром, накривають зрізаною верхівкою та ставлять у таз.
Гарбуз повинен стояти в тазу, поки скоринка не стане м’якою. Після цього весь вміст гарбуза зливають у банку. Цей гарбузовий мед потрібно зберігати в холодильнику. Можна пити в будь-якій кількості та в будь-який час. Тепер ви знаєте що приготувати з гарбуза.
Наталя ПАНЧИШИН
- Рівненські учні стали учасниками Першого національного форуму талановитої молодіУчні з Рівного взяли участь у Першому національному форумі талановитої молоді, який відбувся в Києві. Серед учасників були Бухало Єва, учениця 11-го класу Рівненського ліцею №19, та Микола Мартинюк, одинадцятикласник ліцею №8.
Читайте також: