Поблизу Рівного відомий кухар та блогер Євген Клопотенко вирощує овочі для своїх закладів.
Про те, що поблизу Рівного Євген Клопотенко вирощує овочі для своїх закладів, ми вже писали. Зірковий кухар створить на Рівненщині ферму.
Тепер кухар повідомив, що він планує розширити свою співпрацю з фермерами.
“Слідом за любов’ю до України в мене посилилася любов до фермерства. Бо це практично одне і те ж саме. Любиш українську землю – вкладаєш в неї свої сили, вона віддячує і це нескінченний життєтворчий процес. Торік я запустив перші корінці в цю тему і почав співпрацювати з ФЕРМА БРАТА, які вирощують тепер картоплю і буряк для наших з Инна Поперешнюк закладів. – йдеться в повідомленні Клопотенка.
Він зазначає, що в жовтні будуть вже перші плоди. Проте, як написав Євген, “любов, вона росте в геометричній прогресії”, тому вони взяли ще 30 соток землі, щоб вирощувати там продукти для 100 років тому вперед . Там росте топінамбур, пастернак, материнка, і ще під 40 різних продуктів.
Будемо експериментувати, пробувати, дивитися що і як виросте. Якщо все піде добре, то ще масштабуємося. Бо зараз меню ресторану і так складається на 100% з українських продуктів, а я хочу, щоб воно складалося на 100% з продуктів, вирощених самостійно. І щоб ще й з іншими ресторанами ними ділитися. Бо якісного українського має бути багато. Цьом. – поділився кухар.
Читайте також: Скільки можна випити алкоголю водію