fbpx

Аби бути здоровим, головне – не лінуватися

Діліться інформацією з друзями:

Ліки проти усіх хвороб дає нам природа. Часом вони прямо у нас під ногами. У цьому переконаний народний цілитель з Одещини Віктор Корнієнко. За своє життя він чимало потерпав від недуг, але у дар отримав знання, які допомагають зцілювати людей. А оскільки від грипу, застуди, ГРЗ та ГРВІ взимку ніхто не застрахований, пропонуємо його поради як уникнути цих захворювань. А в разі нездужання швидше їх позбутися.

Віруси уражають в основному тих, у кого слабкий імунітет. Зміцнити його допоможе регулярний вранішній контрастний душ або обливання. Якщо цього зробити немає змоги, просто помийте холодною водою шию, вуха, потилицю. Потім енергійно витріть їх насухо. Можна обтирати все тіло спочатку вологим, а потім сухим рушником. Обов’язково уникайте протягів.

Сприяє зміцненню імунітету, оздоровленню травного тракту й омолодженню шипшина. З її плодів готують чай, настої, відвари і п’ють замість води курсами по 10-15 днів 3-4 рази на рік.

Захистить від грипу, застуди, ГРЗ та ГРВІ такий засіб. Потрібно у 50 мл теплої води розчинити на кінчику ножа лимонної кислоти, по 1 ч. л. картопляного крохмалю й цукру, а потім влити розчин тоненькою цівкою в 150 мл окропу. Збовтати і вживати по 1 ч. л. раз на день протягом двох тижнів. Зберігати ліки у прохолодному місці не довше як два місяці.

Можна залити склянкою води 2 ст. л. подрібненої кори дуба, довести до кипіння, прокип’ятити пів години на слабкому вогні, процідити й випити відвар теплим, додавши за смаком мед. Готувати та пити його 3-4 рази на день. Увечері залити 0,5 л киплячого молока одну середнього розміру подрібнену до кашки цибулину. Через 20 хвилин процідити й випити молоко гарячим на ніч.

Непогано залити склянкою води 1 ст. л. свіжої подрібненої капусти, довести до кипіння, проварити 5 хвилин, потім додати у відвар подрібнену голівку часнику, настояти 20 хвилин, процідити і вживати по 1 ст. л. настою 6 разів на день.

Любов ПОПОВИЧ

Читайте також: Смаколики для захисників виготовляє переселенка на Рівненщині