Кабачок не має яскраво вираженого смаку, через це дехто хто вважає цей овоч несмачним і нецікавим. Але члени УТОС Рівненської області довели на власному прикладі, що з нього можна приготувати дуже багато смачних і ароматних страв і влаштували “Кабачкове диво”.


Журналістка та медіаменеджерка з багаторічним досвідом роботи у регіональних медіа. Працює з темами соціальної політики, життя громад, комунальних рішень та створює матеріали про сучасні історії Захисників України. З 2023 року — директорка редакції газети «Сім днів» і головна редакторка сайту 7dniv.rv.ua.
У різні роки працювала редакторкою сайту, головним бухгалтером, заступницею головного редактора та управлінською ланкою видань «Сім днів» і «Літопис Заходу». Має досвід реалізації медійних та суспільно важливих проєктів у співпраці з українськими та міжнародними партнерами.
