fbpx

У Рівненському УТОСі влаштували кулінарне свято

Діліться інформацією з друзями:

Кабачок не має яскраво вираженого смаку, через це дехто хто вважає цей овоч несмачним і нецікавим. Але члени УТОС Рівненської області довели на власному прикладі, що з нього можна приготувати дуже багато смачних і ароматних страв і влаштували “Кабачкове диво”.

Про це розповіла голова Рівненського обласного УТОСу Любов Боровська.
“Членькині дивували стравами з кабачків, ділилися рецептами. Рулетики, пиріжки з начинкою, млинці, кабачки тушковані, мариновані, смажені. А от Галина Сиротюк приготувала смачнющий тортик, який і був , так би мовити, отим “Дивом кабачковим”. Дякуємо Богу за чудово проведений день”, — наголосила Любов Боровська.