fbpx

У День примирення рівнянам радять бути поміркованими

Діліться інформацією з друзями:

У  п’ятницю 8 травня у  Рівному ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів.

 Температура повітря: вночі +6… +8°С, удень +10… +14°С. Вітер північно-західний, 2-4 м/с.

за останні 130 років
8 травня:

МАКС: 27.3° (1966)
МІН: -2.0° (1953)

Сьогодні: Сонце зійде о 05.20, зайде о 20.30. 15-й день місячного календаря (Місяць у Скорпіоні, третя фаза, зах. 6.08, схід 21.55).

Є привід: День пам’яті та примирення в Україні. День пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни. Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Мудрі кажуть: «Немає настільки багатої людини, яка могла б купити своє минуле.» О. Уальд

Не забудьте привітати: Марка.

Астролог радить: День спокуси, обманів, ілюзій. Уникайте суперечок, зберігайте внутрішній спокій. Будьте обережними і поміркованими. Сьогодні дуже корисний відпочинок, прогулянка на свіжому повітрі.

День для здоров’я: Резерви організму сьогодні обмежені. Протипоказані операції. Вразливі підшлункова залоза, селезінка, кишківник. Рекомендується дієта. Відмовтеся від алкоголю і куріння.



Усміхніться: Лише 1% населення вважає, що ярлик на одязі потрібний для того, щоб знати, як за цією річчю доглядати: прати, прасувати і т. д. Решта 99% визначають по ньому де зад, а де перед.

Народний прогноз погоди

 8 травня відзначається день пам’яті святого апостола і євангеліста Марка. У народі його називали Марк Ключник. Вважається, що Марк відає ключами від дощів. “Якщо випаде у травні три дощі добрих, то і хліба буде на три роки повних”. Якщо співочі птахи прилітають зграями – на тепле літо. Якщо у цей день спостерігалась райдуга висока і крута – до хорошої погоди, якщо ж вона була низькою і пологою – до негоди.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»