Великодня випічка може довго зберігатися свіжою та смачною, якщо знати одну незначну хитрість.
Господині часто випікають багато пасок, щоб поставити в кошики, однак згодом вони черствіють. Щоб цього не сталося, варто лише скористатися одним секретом.
Кулінари кажуть, якщо додати в тісто багато молока, то паска буде зберігатися свіжою набагато довше. Щоб вона не черствіла, одразу після того, як спечеться й остигне, її треба загорнути в білий папір чи чисту серветку. Таким чином вона буде довше зберігати свіжість.
А ще великодню випічку можна упакувати в целофановий пакет чи спеціальну паперову форму. Вони також допоможуть пасці зберігатися свіжою довше.
Якщо ж паска зачерствіє, то її можна освіжити. Спочатку замочіть у воді, тоді загорніть у чисту серветку та поставте в каструлю. Накрийте кришкою та поставте у розігріту духовку на 10 хвилин. Такий секрет дозволить вам знову отримати свіжу паску.
Юлія ТУРЕЛИК
Читайте також: Смачна паска готується легко, якщо мати власні секрет
- Жменя волоських горіхів зранку дають заряд бадьорості на цілий деньЗгідно з новим дослідженням, молоді люди, які з’їдали жменю волоських горіхів під час сніданку, мали швидшу реакцію та підвищення продуктивності пам’яті через кілька годин після сніданку. Результати дослідження підтверджують, що волоські горіхи є продуктом, який покращує роботу мозку.