fbpx
Секрет збереження свіжості паски

Секрет збереження свіжості паски

Діліться інформацією з друзями:

Великодня випічка може довго зберігатися свіжою та смачною, якщо знати одну незначну хитрість.

Господині часто випікають багато пасок, щоб поставити в кошики, однак згодом вони черствіють. Щоб цього не сталося, варто лише скористатися одним секретом.

Кулінари кажуть, якщо додати в тісто багато молока, то паска буде зберігатися свіжою набагато довше. Щоб вона не черствіла, одразу після того, як спечеться й остигне, її треба загорнути в білий папір чи чисту серветку. Таким чином вона буде довше зберігати свіжість.

А ще великодню випічку можна упакувати в целофановий пакет чи спеціальну паперову форму. Вони також допоможуть пасці зберігатися свіжою довше.

Якщо ж паска зачерствіє, то її можна освіжити. Спочатку замочіть у воді, тоді загорніть у чисту серветку та поставте в каструлю. Накрийте кришкою та поставте у розігріту духовку на 10 хвилин. Такий секрет дозволить вам знову отримати свіжу паску.

Юлія ТУРЕЛИК

Читайте також: Смачна паска готується легко, якщо мати власні секрет

  • Як уникнути зараження паразитами від вживання риби
    Риба є цінним джерелом білка та мікроелементів, але іноді може містити паразитів, таких як червоні ниткоподібні «черв’яки», які фіксуються неозброєним оком в черевній порожнині та м’язах риб, можуть бути личинками нематод роду Eustrongylides spp. Ці паразити зазвичай зустрічаються у хижих…