Великодня випічка може довго зберігатися свіжою та смачною, якщо знати одну незначну хитрість.
Господині часто випікають багато пасок, щоб поставити в кошики, однак згодом вони черствіють. Щоб цього не сталося, варто лише скористатися одним секретом.
Кулінари кажуть, якщо додати в тісто багато молока, то паска буде зберігатися свіжою набагато довше. Щоб вона не черствіла, одразу після того, як спечеться й остигне, її треба загорнути в білий папір чи чисту серветку. Таким чином вона буде довше зберігати свіжість.
А ще великодню випічку можна упакувати в целофановий пакет чи спеціальну паперову форму. Вони також допоможуть пасці зберігатися свіжою довше.
Якщо ж паска зачерствіє, то її можна освіжити. Спочатку замочіть у воді, тоді загорніть у чисту серветку та поставте в каструлю. Накрийте кришкою та поставте у розігріту духовку на 10 хвилин. Такий секрет дозволить вам знову отримати свіжу паску.
Юлія ТУРЕЛИК
Читайте також: Смачна паска готується легко, якщо мати власні секрет
- Як правильно варити картоплю, щоб вона була максимально смачною та корисноюБільшість із нас кидає очищену картоплю в холодну воду і ставить на вогонь. Це найпоширеніший спосіб… і водночас той, який забирає найбільше смаку та вітамінів. Олег АнтонюкРедактор сайту «Сім днів» і журналіст стрічки новин. Працює з оперативною інформацією, готує новини…

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.

