fbpx
БК Рівне завоювало срібний кубок Суперліги

БК “Рівне” завоювало срібний кубок Суперліги

Діліться інформацією з друзями:

Справжнє баскетбольне свято – у Рівному. За декілька днів до повторного фінального матчу баскетбольної суперліги  серед рівненських уболівальників оранжевої кульки виникло питання  зайвого квиточка. 

Тим не менше, перед початком домашнього матчу це питання ще більше активізувалося. – настільки популярний у Рівному став баскетбол.

Однак сподіванням рівненських прихильників баскетболу не вдалося збутися. Дніпровські баскетболісти з перших хвилин захопили ініціативу в грі і надійно втримували її в своїх руках. Після двох чвертей – 26:19, а після перерви перевага гостей зросла ще більше. Остаточний рахунок – 71:50 на користь «Дніпра», який здобув впевнену перемогу в другому матчі фінальної серії Суперліги Favbet і тим самим виграв фінальну серію з рахунком 2-0 та вдруге в історії став чемпіоном України.

БК Рівне завоювала срібний кубок Суперліги

Найрезультативнішими у «Дніпра» стали Роман Бондарчук та Володимир Конєв, які набрали по 15 очок, 10 очок та 13 підбирань в активі у Максима Закурдаєва. У Рівного 14 очок набрав Артем Водолазський.

 Рівне: Артем Водолазський – 14, Ілайджа Джойнер – 11, Дмитро Тимощук – 8, Максим Мочалов – 5, Василь Чиж і Віктор Герасимчук – по 3, Ромео Сміт, Олександр Шепелев і  Олексій Соловйов – по 2, Тайлер Гаскінс, Давид Кравченко, Олександр Поносов.

Після закінчення фінального матчу були визначені кращі гравці за номінаціями. Найкращим форвардом Суперліги Favbet визнаний гравець «Дніпра» Володимир Конєв. Його одноклубника Максима Закурдаєва визнано найкращим захисником сезону 2023/24 в Суперлізі Favbet.

Американський захисник Рівного-ОШВСМ Ілайджа Джойнер визнаний найкращим легіонером сезону 2023/24 в Суперлізі Favbet. А форварда «Дніпра»Станіслава Тимофеєнка визнано найціннішим гравцем сезону 2023/24 в Суперлізі Favbet.

Читайте також: 10-річного хлопця з Радивилова, що загубився, відшукали