fbpx

Тала вода активізує життєві сили

Діліться інформацією з друзями:

Недарма птахи поспішають навесні в рідні ще холодні краї, щоб напитися саме талої водиці, без якої, стверджують учені, неможливе розмноження пернатих.

Виявляється, на відміну від води з крана, у талій відсутній дейтерій – особливий ізотоп водню, який удвічі важчий, ніж звичні атоми цього елемента. Обтяжені дейтерієм молекули води не проходять в отвори мембран клітин і утруднюють обмінні процеси. А вода без дейтерію, навпаки, активізує життєві сили. Її властивості декілька років досліджували на кафедрі загальної і молекулярної генетики Київського державного університету імені Тараса Шевченка. З’ясувалося, якщо регулярно хоча б протягом півроку вживати «легку» воду, поліпшаться загальний стан, сон, пам’ять і працездатність.

Як приготувати талу воду в домашніх умовах?

Ось рекомендації спеціалістів.

Спосіб перший. Наповніть широку миску відфільтрованою сирою водою і поставте в морозильник. Коли вона почне замерзати, видаліть з поверхні тільки-но утворену плівочку льоду – в ній якраз і міститься шкідливий дейтерій. Після того як основна маса води замерзне, сполосніть кусок льоду під холодним струменем води з-під крана, аби видалити домішки, що спливли на поверхню, і лід стане абсолютно прозорим. Нехай цей лід розтане. Талу воду слід пити по склянці 2-3 рази на день, а також можна готувати на ній страви і напої.

Спосіб другий. 2-3 склянки сирої відфільтрованої води нагрівайте в каструлі на малому вогні до 94-96 градусів. В цьому стані вода ще не кипить, а тільки закипає. Зніміть каструлю з вогню і швидко охолодіть на балконі або за вікном. Коли вода охолоне, перелийте її в широку миску і поставте в морозильник. А далі робіть все так, як у попередньому випадку.

Другий спосіб дещо складніший, але його перевага в тому, що вода послідовно проходить всі фази свого звичного коловороту в природі: випаровується, охолоджується, замерзає й тане. Спеціалісти вважають, що така вода особливо корисна – вона має величезну внутрішню енергію. До слова, її можуть вживати всі – і гіпертоніки, і ті, хто страждає захворюваннями серця та судин.

Леся ПИСАНКА