fbpx

На Здолбунівщині попрощалися з трьома Героями

Діліться інформацією з друзями:

В останній земний шлях сьогодні, 20 листопада в Здолбунівській громаді провели трьох героїв – Петра Біляєва з П’ятигір, Олександра Карашевича з Новосілок та здолбунівчанина Артема Філюка.

Про це написав у себе в Телеграмі Здолбунівський міський голова Владислав Сухляк. 

Петру Біляєву було 45. Ще у 2014-му пішов захищати Україну. Воював на Донеччині та Луганщині, мав нагороди. Цьогоріч знову став на захист країни. Загинув 15 листопада від ворожого обстрілу на Луганщині.

Олександр Карашевич став на захист країни після 24 лютого. Отримав контузію, але після лікування знову вирушив на фронт. 12 листопада від ворожого обстрілу на Харківщині Олександр загинув. Йому було 49.

Артем Філюк пішов до війська у 2019 році, тоді й підписав контракт зі ЗСУ. Після 24 лютого воював на Донеччині, згодом – на Харківщині. У жовтні приїхав у відпустку та одружився. 12 листопада від ворожого обстрілу на Харківщині Артем загинув. Йому було 27 років.

Немає слів, які б втішили рідних героїв та полегшили їхню скорботу. Сумуємо та молимося разом з ними. І бережемо світлу пам’ять про Героїв. – йдеться у дописі Владислава Сухляка.

Читайте також: Картини в обмін на допомогу ЗСУ: в Рівному відбудеться благодійний аукціон