fbpx

Топ 5 речей, які найчастіше забувають у потягах

Діліться інформацією з друзями:

Укрзалізниця знаходить і повертає власникам 63% речей, забутих у поїздах під час мандрівки. Від початку року пасажири 1370 разів звертались до контактного центру Укрзалізниці з проханнями знайти загублені речі.

В Укрзалізниці розповіли, які речі найчастіше забувають українці в потягах.

Із оригінальніших знахідок співробітники назвали такі речі: номерні знаки для автомобіля, церковна шапка, дитячий горщик, тепловізор, рулон лінолеуму, медичний корсет, кінна амуніція, капи для зубів, апарат для вирощування насіння, шахова дошка.

Втім найчастіше пасажири забувають у поїздах гаманці, іграшки, телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, документи, годинники та ключі.

ТОП-5 речей, які найчастіше забувають у потягах:

  • гаманці,
  • іграшки,
  • телефони,
  • зарядні пристрої,
  • документи.

Тому радимо перед виходом з вагона зайвий раз провести “переоблік” саме цих речей у кишенях і валізах. Звісно, горщики теж краще перелічити.

Що робити, якщо ви забули речі в потязі?

За інформацією компанії, в разі втрати речей у потязі не варто панікувати. Слід відразу після виявлення втрати звернутися до контакт-центру УЗ за номером телефону 0 800 503 111.

Або опишіть її за формою ось тут https://services.uz.gov.ua/lost-and-found чи звертайтесь до контакт-центру Укрзалізниці за номером 0 800 503 111, залишайте повідомлення через форму зворотного звʼязку в застосунку, пишіть нам у Apple Messages, Telegram, Viber чи Facebook Messenger.

Читайте також: У Рівненському районі внаслідок ДТП постраждав 14-річний мотоцикліст