fbpx

На Рівненщині працюють над забезпеченням безперебійним зв’язком об’єктів критичної інфраструктури

Діліться інформацією з друзями:

Обласна влада Рівненщини працює над тим, щоб у випадку тривалого вимкнення електропостачання об’єкти критичної інфраструктури були забезпечені зв’язком. 

Повідомляє Рівненська ОДА.

Мова йде, перш за все, про екстрені служби, медзаклади, правоохоронні органи, водо- та теплопостачальні підприємства.

Це питання обговорювали на нараді заступниці  голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванни  Смачило з операторами й провайдерами.

«В сьогоднішніх умовах ми маємо бути готовими до різного розвитку подій. Водночас є служби, заклади, інфраструктурні об’єкти, від роботи яких залежить життєдіяльність усієї області. Вони повинні мати безперебійний зв’язок першочергово, адже це впливає на безпекову ситуацію в цілому», – підсумувала Іванна Смачило.

В результаті оператори та провайдери, що працюють на території Рівненщини, озвучили технічні потреби, необхідні для безперебійного зв’язку. Обласна військова адміністрація сприятиме у тому, щоб забезпечити ці умови.

Окрім об’єктів критичної інфраструктури, на Рівненщині особливу увагу приділяють належному функціонуванню «Пунктів Незламності». На сьогодні на території області їх налічується вже 242.

Ознайомитися з їх переліком можна за посиланням: https://nezlamnist.gov.ua/#map

Читайте такожЗбільшено суму компенсації за працевлаштування внутрішніх переселенців